Kategóriák
 
 
 
 
 

Age Reversist Krém - Különleges gondoskodás (52 x 0,3 ml)

Cikksz.:1104142
Gyártó: Farmasi
Rendes ár: 14.370 Ft Ár: 9.569 Ft
Vásárolja meg ezt a terméket 19.19 ponttal.

Leírás

Azonnal kitölti a mély ráncokat, és minimalizálja a szarkalábak láthatóságát, a táskás szemeket, a homlokán lévő ráncokat és az egyéb vonalakat az arcon. A zselés krémösszetétel feloldódik a bőrfelületen, és megtámadja az öregedés első jeleit a bőr teltségének visszaadásával, különösen a szemek gyengéd területein. Segít megerősíteni és feltölteni a bőrt. Alkalmas minden bőrtípusra. Érzékeny bőrön bőrgyógyászatilag tesztelt. Használat: használat előtt alkalmazza a 2-3 alkalommal az megújító arckrémet hidratálás céljából, főként akkor, ha különösen száraz és érzékeny a bőre. Vigye fel a szarkalábakra, szemek alatti táskácskákra, homloki ráncokra és egyéb finom vonalakra az arcon. 4-5 apró pontocska elég a célzott területen. Ujja segítségével finoman kenje szét vékony rétegre. Hagyja megszáradni. Kerülje a mimikázást, míg a krém meg szárad. Szükség szerint használhat fátylat, a gyorsabb száradás érdekében. Azonnal kitölti a mély ráncokat és csökkenti a szarkalábak mélységét, a homlok és az arcon előforduló egyébb ráncok láthatóságát. A gél alapú krém azonnal felszívódik, megtámadva az öregedés első jeleit és visszaadja bőrének eredeti térfogatát. Megrősíti és feszesebbé teszi a megereszkedett bőrt. Alkalmas minden bőrtípusra. Bőrgyógyászok által tesztelt érzékeny bőrön. Használat előtt alkalmazza a Dr. C. Tuna Age Reversist hidratáló krémet, főleg ha a bőre száraz és érzekeny.

 

Használat: Kenjen pár cseppet a szem környéki, homlok és az arcon található ráncokra, majd ujjbegyével finoman masszírozza bőrébe. Hagyja megszáradni. Ne mozgassa mimikai izmait, amíg meg nem szárad. Szükség esetén használjon ventillátort a gyorsabb száradás érdekében.

 

INGREDIENTS:Aqua (Water), Plankton extract, Phenethyl alcohol, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-10, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Xanthan Gum,Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió