Kategóriák
 
 
 
 
 

Mr. Wipes Fémek tisztítására

Cikksz.:9700656
Gyártó: Mr. Wipes
Rendes ár: 2.529 Ft Ár: 1.759 Ft
Vásárolja meg ezt a terméket 3.52 ponttal.

Leírás

Hatásosan eltávolítja az odaégett szennyeződéseket, rozsdát, oxidnyomokat az edényekről, serpenyőkről és egyéb acél és réz konyhai eszközökről. Alkalmas réz, sárgaréz, rozsdamentes acél és nem lakkozott és nem fénylő eszközökre is. Áztasson bele egy szivacsot vagy rongyot és finoman kezdje el dörzsölni a felületet. Öblítse le langyon vízzel, szárítsa és fényesítse ki egy kendővel.

Figyelmeztetés: Ne alkalmazza lakkozott felületen vagy olyan felületen, amely lágy fémből készült, mint az ón, mert karcolások jelenhetnek meg a kezelt területen. Ne alkalmazza tükrökön vagy fénylő felületeken. Figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Kerülje a közvetlen érintkezést. Gyermekektől távol tartandó. Ha szembe kerül vagy lenyeli, azonnal keresse fel orvosát és mutassa meg neki ezt a csomagolást. Ne használja kézmosáshoz, arcra, testre vagy ételbe. Szembe ne kerüljön. A gyártás ideje a csomagoláson. Áztasson bele egy szivacsot vagy rongyot és finoman kezdje el dörzsölni a felületet. Öblítse le langyon vízzel, szárítsa és fényesítse ki egy kendővel.

Figyelmeztetés: Ne alkalmazza lakkozott felületen vagy olyan felületen, amely lágy fémből készült, mint az ón, mert karcolások jelenhetnek meg a kezelt területen.

INGREDIENTS: Aqua, Sodium Cyclamate, Boric Acid, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Ceteareth-20, Citric acid, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone.

Mennyisége:200ml
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió